Έτοιμα τα σχολεία Μεγαλόπολης και Καρύταινας στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Το πρώτο χτύπημα του σχολικού κουδουνιού την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα βρει έτοιμα τα σχολεία της Μεγαλόπολης και Καρύταινας να υποδεχτούν τους μαθητές τους. Όλες οι βασικές εργασίες προετοιμασίας και επιμέλειας έχουν ήδη γίνει. Τα σχολεία καθαρίζονται στους έσω και έξω χώρους, οι καθαρίστριες είναι στις θέσεις τους, πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν απεντομώσεις και μυοκτονίες, γίνονται τακτικά οι προμήθειες υλικών καθαριότητας, ενώ με την φροντίδα των Διευθυντών και όλα τα διδακτικά βιβλία βρίσκονται ήδη στα σχολεία.

Υπάρχει η βεβαιότητα ότι και οι εκπαιδευτικοί (τουλάχιστον για τα Σχολεία Α/βμιας εκπαίδευσης) θα βρίσκονται, κατά το μεγαλύτερο μέρος τους στις τάξεις από την πρώτη μέρα. Ευχάριστο είναι ότι φέτος θα επαναλειτουργήσει και το Νηπιαγωγείο Καρύταινας.

Στον αγιασμό της Δευτέρας θα παρευρεθούν σε διάφορα σχολεία μέλη της Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ.Διονύσης Παπαδόπουλος επισήμως θα παρευρεθεί στον Αγιασμό του Γυμνασίου στις 10:00 π.μ. και στον Αγιασμό του 1ου Νηπιαγωγείου (κτήριο Μελά) στις 10:30 μ.μ.

Για τον Δήμο

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος

Γιώτης Δημήτριος

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο