Ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμου Μεγαλόπολης για την Εθελοντική Αιμοδοσία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαλόπολης με την υποστήριξη του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης χθες Τετάρτη 24/4/2024 στο χώρο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης.

 Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό και η κοινωνική δράση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Μεγαλόπολης είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία ο οποίος ξεκίνησε το 2014 από τον κ. Κουρέτα Γεώργιο δημοτικό σύμβουλο της περιόδου 2014-2019 και συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία από την προηγούμενη δημοτική αρχή (2019-2023) από τον αντιδήμαρχο κ. Σιέμπο Δημήτριο.

Ως νέα Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε αυτή την επιτυχημένη δράση ζωής προς τον συνάνθρωπο και αυτό αποδείχθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο μέσα από την ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δήμου Μεγαλόπολης για ακόμα μια φορά.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες και τις δημότισσες που προσήλθαν με προθυμία για να δώσουν αίμα προσφέροντας ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη αλλά και σε όλους όσους προσήλθαν αλλά για ιατρικούς λόγους δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή νέων στην αιμοδοσία, γεγονός που δίνει ελπίδα για ενίσχυση του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που στις μέρες μας έχει μεγαλύτερη ακόμη αξία.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον αιματολόγο κ. Βλάχο Παναγιώτη, το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης για την διενέργεια της αιμοδοσίας τηρώντας όλους τους  υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Με εκτίμηση,
Εντεταλμένη Σύμβουλος Υγείας
Παναγάκη Καλλιόπη

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο