ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος

Χαιρετισμός Δημάρχου

Αγαπητοί επισκέπτες και συνδημότες,

Σας καλωσορίζω στην επίσημη και ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Μεγαλόπολης. Ενός δυναμικού διαδικτυακού χώρου, που φιλοδοξούμε να αποτελέσει μέσο ενημέρωσης των δημοτών μας, σημείο δικτυακής συνάντησης των ετεροδημοτών και αφορμή επαφής των επισκεπτών με την ιστορία, τη φύση, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τις εκδηλώσεις που συνθέτουν την ομορφιά της περιοχής μας.

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το Δήμο Μεγαλόπολης και τις υπηρεσίες του, για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και των λοιπών συλλογικών οργάνων του, θα σας ενημερώσει υπεύθυνα για τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται να γίνουν.

Πρόθεσή μας είναι ο διαδικτυακός μας τόπος να αναβαθμίζεται και να ενημερώνεται διαρκώς, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και να εμπλουτίζεται με νέες υπηρεσίες προς τον πολίτη. Προσβλέπουμε στην αμφίδρομη επικοινωνία μαζί σας, μέσα από την αποστολή παρατηρήσεων, προτάσεων, θέσεων για την καθημερινότητα και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η προβολή του τόπου μας μέσα από την ιστοσελίδα μας, είθε να καταφέρει να γοητεύσει και να πείσει τους ‘’διαδικτυακούς επισκέπτες’’ ότι αξίζει να έρθουν και να απολαύσουν τον τόπο μας από κοντά.

Σας εύχομαι, καλή περιήγηση!

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος

Δήμαρχος Μεγαλόπολης

ΔΗΜΟΣ

Σύντομο Βιογραφικό Δημάρχου Μεγαλόπολης

Γεννήθηκε στις Χιράδες Αρκαδίας το 1956. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές στη Μεγαλόπολη φοίτησε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 1982 ίδρυσε στην πόλη της Μεγαλόπολης φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, όπου λειτούργησε μέχρι το 1996. Από το 1997 έως το 2019, υπηρέτησε ως Καθηγητής Μαθηματικών στο Γυμνάσιο Μεγαλόπολης.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μεγαλόπολης από το 1998 έως το 2010. Κατείχε το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τις δημοτικές περιόδους 2000 έως 2002 και 2004 έως 2006.

Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Βασιλική Λούκα και έχουν δύο παιδιά τον Σπύρο και τον Αλέξανδρο, πτυχιούχους της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο