Ευχαριστήριο μήνυμα στο Σύλλογο Ανθοχωριτών Μεγαλόπολης «Ο Άγιος Γεώργιος»

Μεγαλόπολη 12 / 6 /2015

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης ευχαριστούν θερμά τα μέλη του Συλλόγου Ανθοχωριτών Μεγαλόπολης «Ο Άγιος Γεώργιος» για την ευγενική τους χορηγία σε τρόφιμα , τα οποία παραλάβαμε το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης του Συλλόγου.

Το Νομικό Πρόσωπο με την αρμοδιότητά του για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στα όρια του Δήμου Μεγαλόπολης θα τα διαθέσει και φέτος σε οικογένειες οι οποίες αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Το γεγονός ότι ο Σύλλογος ενισχύει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τις προσπάθειές μας για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που υποφέρουν αποδεικνύει ότι ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι ίδιον του έλληνα γι αυτό και παραμένει ζωντανός παρά τις δύσκολες ώρες που επιμένουν να ταλανίζουν τη χώρα μας.

Ευχόμαστε στα μέλη του Συλλόγου να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο της κοινωνικής προσφοράς με ανάλογες ενέργειες στο μέλλον και να παραμείνουν παράδειγμα ανθρώπων που με την δημόσια δράση τους συντελούν στο κοινωνικό καλό του συνόλου.

Ο Πρόεδρος

  Δούκουρης Ανδρέας

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο