Αθλητικές εκδηλώσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, σε συνέχεια των επιτυχημένων αθλητικών του διοργανώσεων και ενισχύοντας την άριστη συνεργασία του με τις ομοσπονδίες καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, θα φιλοξενήσει στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης δύο πολύ σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις.

Την Πέμπτη 16 Απριλίου στις 16:00 μ.μ., στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π), θα πραγματοποιηθεί αγώνας μπάσκετ παίδων, μεταξύ επίλεκτων ομάδων του νομού Αρκαδίας και νομού Μεσσηνίας, στον οποίο θα συμμετάσχουν και 4 παιδιά από την πόλη μας.

Επιπλέον, το Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 18:00 μ.μ., σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης, θα διεξαχθεί ο αγώνας volley κορασίδων, της τελικής φάσης για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, μεταξύ των ομάδων Γ.Ε. Ναυπλίου και Γ.Σ. Άργους.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μεγαλόπολης, με συνεχή παρουσία και συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις, στηρίζει τον αθλητισμό, ενισχύοντας παράλληλα την ανάπτυξη της πόλης μας.

           Ο Εντεταλμένος

Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού

           Αθανάσιος Δάρρας

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο