Συνάντηση Δημάρχου με τον Ευρωβουλευτή κ. Κ. Αρβανίτη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ                                                                                                          Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

 

Συνάντηση Δημάρχου με τον Ευρωβουλευτή κ. Κ. Αρβανίτη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης συνάντησε στο Δημαρχείο, εχθές Πέμπτη 2 Ιουλίου, τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντίνο Αρβανίτη, τον οποίο συνόδευαν ο κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος πρώην Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο κ. Χρήστος Στάικος, Μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτευτής στο Ν. Αρκαδίας  και εκπρόσωποι της Ν.Ε. και της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Επίκεντρο της συζήτησης που ακολούθησε ήταν οι εξελίξεις αναφορικά με την απολιγνιτοποίηση, που επηρεάζει άμεσα και αισθητά το Δήμο Μεγαλόπολης.

Ο κ. Δήμαρχος εξέθεσε τις ενέργειες που έχουν γίνει έως σήμερα από το Δήμο και τους στόχους που απαιτείται να επιτευχθούν στην πορεία, προκειμένου η μετάβαση στη νέα κατάσταση να είναι κατά το δυνατόν πιο ήπια.

Σημείωσε ότι αυτονόητη θέση της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, στο μέτρο που αυτή εξυπηρετεί πλήρως το συμφέρον της περιοχής.  

Ζήτησε δε ειδικότερα από τον κ. Κωνσταντίνο Αρβανίτη να συνδράμει την περιοχή μας, από τη θέση που κατέχει στο Ευρωκοινοβούλιο προς αυτή την κατεύθυνση.

   

Εκ του Δήμου

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο