Ορίστηκαν και επισήμως οι διαιτητές για το European League Volley Γυναικών

ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΟ EUROPEAN LEAGUE VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

21 και 22 Αυγούστου 2015, ο Δήμος Μεγαλόπολης, σε συνεργασία με την Confederation European Volleyball (C.E.V) και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), θα φιλοξενήσει ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Συγκεκριμένα, στο κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, για το European League (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) Volley Γυναικών 2015, μεταξύ των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της Ελλάδας και της Γεωργίας.

Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας στο volley Γυναικών, αγώνες που συνεχίζουν τις υψηλού επιπέδου αθλητικές διοργανώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία στην πόλη μας.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά έχουν προκριθεί τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από την ΕΛΛΑΔΑ, το ΙΣΡΑΗΛ, τη ΓΕΩΡΓΙΑ, την ΠΟΛΩΝΙΑ, την ΟΥΓΓΑΡΙΑ και την ΤΟΥΡΚΙΑ.

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την Confederation European Volleyball (C.E.V), το κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης, εξασφάλισε την έγκριση της ομοσπονδίας και έτσι στις 21 Αυγούστου, στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΕΛΛΑΔΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ με πρώτο διαιτητή τον Ρουμάνο SZABO-ALEXI Paul Catalin και δεύτερο τον Κροάτη JURKOVIC Ksenija, ενώ μία ημέρα μετά, στις 22 Αυγούστου και ώρα 20:30, θα διεξαγχθεί ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ, με πρώτο διαιτητή τον Κροάτη JURKOVIC Ksenija και δεύτερο το Ρουμάνο SZABO-ALEXI Paul Catalin . Κομισσάριος και των δύο αγώνων, θα είναι ο Βέλγος HENNO Michel.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αγώνες της Εθνικής μας ομάδας που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, θα έχουν και τηλεοπτική κάλυψη από την κρατική τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ) συγκεντρώνοντας για δύο μέρες στη Μεγαλόπολη, το ενδιαφέρον του Ευρωπαϊκού Volley Γυναικών.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει το European League (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) Volley γυναικών 2015 και στοχεύει σε μία ακόμη επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση, που θα κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον όλων των πολιτών για τον αθλητισμό, στηρίζοντας παράλληλα την γενικότερη ανάπτυξη στην πόλη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Volley (CEV)

Για το Δήμο Μεγαλόπολης

          Ο Εντεταλμένος

Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού

        Αθανάσιος Δάρρας

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο