Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας 36,500 θέσεων σε Δήμους & άλλους φορείς

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε την έναρξη του νέου Προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για 36.500 θέσεις εργασίας 8μηνης διάρκειας σε Δήμους, Περιφέρειες και άλλους φορείς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν με ηλεκτρονικό μόνο τρόπο αίτηση συμμετοχής από 29/6/2020 και ώρα 11η πρωινή έως και Δευτέρα 6/7/2020 και ώρα 11η πρωινήΗ ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr, https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/programmata-koinophelous-kharaktera.

Στη συνέχεια επιλέγουν “Είσοδος στην Υπηρεσία” και “Είσοδος στο Σύστημα” καταχωρώντας τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ.

Επίσης μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης δημοσιεύει τον παρακάτω πίνακα με τις θέσεις εργασίας και τις ειδικότητες  που αντιστοιχούν στον Δήμο μας.


Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ για να κατεβάσουν όλα τα σχετιζόμενα αρχεία με την πρόσκληση. 

Εκ του Δήμου.

 

Πίνακας θέσεων Δήμου Μεγαλόπολης_Κοινωφελούς εργασίας

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο