ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης για την παύση λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Eurobank Α.Ε. στη Μεγαλόπολη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του απέναντι στην παύση  λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Eurobank Α.Ε. στη Μεγαλόπολη.

Η αιφνίδια και άνευ λόγου, παύση της λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Eurobank Α.Ε. στη Μεγαλόπολη, αποτελεί άλλη μία υποβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στην πόλη μας, και έρχεται να προστεθεί στην απομάκρυνση των υποκαταστημάτων του ΟΤΕ, της Δ.Ο.Υ κ.α. που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Αναμένεται δε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους συναλλασσόμενους, μιας και ο μεγαλύτερος  αριθμός τους είναι μεγάλης ηλικίας συνδημότες μας, μη δυνάμενοι να ανταποκριθούν σε διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες.

Περαιτέρω,  λειτουργούσες επιχειρήσεις της περιοχής μας, αλλά και νέες επιχειρήσεις που θα εγκατασταθούν στην περιοχή στο πλαίσιο της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών, εύλογα αναμένουν και απαιτούν την ύπαρξη χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για τη διευκόλυνση της υλοποίησης των σχεδίων τους. Ένα ασθενές τραπεζικό δίκτυο, σίγουρα αποτελεί αποθαρρυντικό παράγοντα  στην προσέλκυση επενδυτών.

Τέλος, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης, εκφράζει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του Υποκαταστήματος Eurobank Μεγαλόπολης.

Μεγαλόπολη 31 / 01 / 2022
Ο Πρόεδρος

του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης 

 

Γεώργιος Μπιλίσης

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο