2ος Ποδηλατικός Γύρος Μεγαλόπολης

Η Μεγαλόπολη θα υποδεχθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου  και ώρα 18:00 στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης εκατοντάδες ποδηλάτες, μικρούς και μεγάλους, που θα ξεχυθούν στους δρόμους της πόλης μας στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης συμμετέχει στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Μεγαλόπολης που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α.) Μεγαλόπολης και τον θέτει για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του.

Την φετινή εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο παγκοσμίου φήμης Μεγαλοπολίτης ποδηλάτης και νυν ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Αναστόπουλος.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευθούν ενώ μετά τον ποδηλατικό γύρο θα διασκεδάσουμε από μουσικές επιλογές djs της πόλης μας.

    Η Δημοτική αρχή στηρίζει τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Μεγαλόπολης διότι το ποδήλατο συνιστά τον φιλικότερο τρόπο μετακινήσεων προς το περιβάλλον και οφείλουμε να το εντάξουμε ακόμη περισσότερο στην ζωή του Μεγαλοπολίτη. Στόχος μας είναι μία Μεγαλόπολη περισσότερο φιλική, καθαρή και ανθρώπινη προς το περιβάλλον και προς όφελος της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Σας καλούμε όλους μικρούς και μεγάλους να στηρίξουμε με την συμμετοχή μας τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Μεγαλόπολης.

Για να δείτε το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης πατήστε εδώ: 

 

Ο Εντεταλμένος

Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού

 

Αθανάσιος Δάρρας

ProgrammaPodhlatikou.pdf

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο