Πραγματοποιήθηκε η διανομή φρούτων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης από το ΝΠΔΔ “Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη Δήμου Μεγαλόπολς”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     Μεγαλόπολη 24-09-2021 

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 

Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

& ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Τηλ : 27913-60310

e-mail: kpa@megalopoli.gr

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του προγράμματος «ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΥΡΡΟΜΕΝΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 διανομή φρούτων (ροδάκινα) σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας, ήτοι στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), στους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους. Η διανομή έγινε στο  χώρο της λαϊκής αγοράς στην πλατεία Πολυβίου  στο διάστημα 10.00 έως 13:00  τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας από τον  covid-19.

Οι ποσότητες που δεν απορροφήθηκαν από τους δικαιούχους διατέθηκαν  σε λοιπές ευάλωτες ομάδες και σε κοινωνικές δομές της περιοχής.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας  για την συνεργασία τους καθώς και το προσωπικό του Νομικού Προσώπου ¨Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη¨ που υποστήριξε και ολοκλήρωσε την διαδικασία της διανομής και πέραν των υπαλληλικών υποχρεώσεών του.

Ο  Πρόεδρος

Κυριακόπουλος  Αντώνιος

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο