ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ “ΑΓΚΑΛΗ” ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ “ΚΑΛΛΙΣΤΩ”

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» ανοίγει την αγκαλιά του για να στηρίξει, να φροντίσει και να χαρίσει αγάπη και χαμόγελα στη γυναίκα, στο παιδί και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Με κόπο και μεράκι την περίοδο της καραντίνας ετοιμάσαμε έναν χώρο ζεστό και φιλόξενο που θα παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και Παιδαγωγικής στη γυναίκα, στο παιδί και τα ΑΜΕΑ της πόλης μας.

Το όραμά μας πήρε σάρκα και οστά σε μία δύσκολη εποχή για την ανθρωπότητα συμμεριζόμενοι τις ανάγκες των ευάλωτων ομάδων. Μέσα από το όραμα γεννήθηκε το Κέντρο Στήριξης «Αγκάλη», το οποίο με την προσφορά επιστημών και εθελοντών έχει ως κύριο έργο να συμβάλει στην επίλυση δυσκολιών και στην ισοπέδωση σκοπέλων που αφορούν τόσο τα ΑΜΕΑ όσο και τη γυναίκα και το παιδί σε μία εποχή που τα δικαιώματά τους δεν θεωρούνται αυτονόητα και καταπατώνται.

Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται θα αφορούν την ψυχολογική υποστήριξη και τη συμβουλευτικής. Επίσης, θα σχεδιάζονται προγράμματα παιδαγωγικής και λογοθεραπείας για τις ευάλωτες ομάδες.

Επιπλέον, θα διοργανώνονται ημερίδες και σεμινάρια για θέματα που αφορούν τη γυναίκα, το παιδί, τον έφηβο, την οικογένεια και κυρίως τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το κέντρο αυτό αποτελεί προσφορά προς την πόλη μας και τους συμπολίτες μας βασισμένη στον εθελοντισμό.

Ανοίγουμε λοιπόν τις πόρτες και την αγκαλιά του νεοσύστατου χώρου μας που θα χαρίζει χαμόγελα και αγάπη την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 19:30 στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (πίσω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη). Όλοι μαζί μπορούμε να ζωγραφίσουμε την αγάπη και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Εκ του ΔΣ

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο