ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Η ΜΟΝΙΜΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ομιλία του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου στην κεντρική συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, με θέμα τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αρκαδία.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος ανέφερε ότι:

Η ένταση της φωτιάς στον Δήμο μας ήταν πάρα πολύ μεγάλη, αλλά υπήρξε πραγματικά μια εξαιρετική αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Η πυροσβεστική κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ο Δήμος παρών από την αρχή ως το τέλος, η Περιφέρεια και πάρα πολλοί κάτοικοι και εθελοντές. Από αυτήν την πυρκαγιά οι συνέπειες αργά ή γρήγορα θα θεραπευτούν.

Όμως η μόνιμη πυρκαγιά στην Μεγαλόπολη είναι η απολιγνιτοποίηση.

Το πρόβλημα της απολιγνιτοποίησης είναι ο Δήμος Μεγαλόπολης, γι αυτό δεν μπορεί ο Δήμος μας να εξισωθεί με τους όμορους Δήμους, γιατί μια τέτοια εξίσωση μας ακυρώνει.

Επίσης ζήτησε από την πολιτεία και τους παριστάμενους εκπροσώπους των φορέων κ.κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρο της ΚΕΕΕ και Γιώργο Καββαθά Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ να βοηθήσουν ώστε να γίνει με σύντομες διαδικασίες η δημιουργία του επιχειρηματικού πάρκου. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει για την Μεγαλόπολη αποκατάσταση.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την ομιλία του Δημάρχου Μεγαλόπολης.

https://www.youtube.com/watch?v=wCfzPvjBh3g

Εκ του Δήμου

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο