ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡΟΜΟΥ 17 & 18 -07- 2021

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡΟΜΟΥ 2021

Εφήβων-Παίδων-Νεανίδων-Κορασίδων

Στην Μεγαλόπολη Σάββατο και Κυριακή

17-18 Ιουλίου

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, φιλοξενεί για δεύτερη φορά φέτος, τους ποδηλατικούς αγώνες ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής του πρωταθλήματος Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδος για τις κατηγορίες Εφήβων-Παίδων-Νεανίδων-Κορασίδων.

Το Σάββατο στις 16:30, θα δοθεί εκκίνηση από το Στάδιο Μεγαλόπολης για τον αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης. Οι αθλητές θα φεύγουν ένας – ένας με διαφορά ενός λεπτού και θα διανύσουν απόσταση 16χλμ. Η διαδρομή έχει ως εξής: Επαρχιακή οδό Τριπόλεως – Καλαμάτας, από το στάδιο προς Παραδείσια, αναστροφή στη γέφυρα (ανισόπεδος κόμβος με Α7) και τερματισμός στο Στάδιο της Μεγαλόπολης.

Την Κυριακή στις 9:30, θα δοθεί προ-εκκίνηση στην πλατεία Μεγαλόπολης, για το αγώνισμα της αντοχής. Η διαδρομή έχει ως εξής: Μεγαλόπολη(πλατεία)-1,4 χλμ., Στάδιο (αρχή γύρου)-Προς γέφυρα- Επαρχ. Οδός Λεονταρίου – Καστορίου- Λεονταρίου- Πετρίνα-Σκορτσινός- Βουτσαράς- Ρούτσι- Περιβόλια- Στάδιο (Απόσταση Γύρου 42,7 χλμ).

Την Κυριακή με την λήξη του αγώνα αντοχής θα γίνουν και οι απονομές στην πλατεία Μεγαλόπολης (εκτιμώμενη ώρα 12:30).

Κατά την τέλεση του πρωταθλήματος θα τηρηθεί το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, προς αποφυγή διάδοσης του ιού.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να συνδράμουν με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους, τους ποδηλάτες και να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου για ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Επίσης συνιστούμε την προσοχή των οδηγών που θα κινούνται στην περιοχή του αγώνα και των κατοίκων των χωριών από τα οποία θα περάσουν οι αθλητές.

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο