ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Η Μεγαλόπολη θα υποδεχθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 19:30 στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης εκατοντάδες ποδηλάτες, μικρούς και μεγάλους, που θα ξεχυθούν στους δρόμους της πόλης μας στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης συμμετέχει στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Μεγαλόπολης που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α.) Μεγαλόπολης και τον θέτει για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του, ενώ η συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος.

Την φετινή εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο παγκοσμίου φήμης Μεγαλοπολίτης ποδηλάτης και νυν ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Αναστόπουλος.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευθούν ενώ μετά τον ποδηλατικό γύρο θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί ποδηλατικές δεξιότητες BMX freestyle από επαγγελματίες αθλητές ενώ θα διασκεδάσουμε από μουσικές επιλογές dj’s της πόλης μας.

Η Δημοτική αρχή στηρίζει τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Μεγαλόπολης διότι το ποδήλατο συνιστά τον φιλικότερο τρόπο μετακινήσεων για το περιβάλλον και οφείλουμε να εντάξουμε ακόμη περισσότερο το ποδήλατο στην ζωή του Μεγαλοπολίτη. Στόχος μας είναι μία Μεγαλόπολη περισσότερο φιλική, καθαρή και ανθρώπινη για το περιβάλλον προς όφελος της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Σας καλούμε όλους μικρούς και μεγάλους να στηρίξουμε με την συμμετοχή μας τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Μεγαλόπολης.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

Αθλητισμού

Αθανάσιος Δάρρας

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο