Τοποθέτηση Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών σε επιλεγμένους χώρους του Δήμου μας

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ

Στην προσπάθεια να βελτιωθεί η αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής σε δημόσιους χώρους, ο Δήμος Μεγαλόπολης, προχώρησε στην αγορά αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, απλής και εύκολης χρήσης, έχοντας ως στόχο την προάσπιση της υγείας των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Παρουσία του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Σιέμπου, ολοκληρώθηκε η παράδοση των απινιδωτών σε επιλεγμένους χώρους, όπως στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης, στο αμαξοστάσιο του Δήμου, στο Ανοικτό Στάδιο, στα ΚΑΠΗ Μεγαλόπολης και στο Πνευματικό Κέντρο ‘’Ο Πολύβιος’’, όπου δύναται να χρησιμοποιούνται από ειδικά εκπαιδευμένους  υπαλλήλους και πολίτες.

Την επόμενη περίοδο θα γίνει παρουσίαση στους δημοτικούς υπαλλήλους του τρόπου χρήσης/λειτουργίας του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, ενώ σχεδιάζεται να πραγματοποιηθούν σεμινάρια αντιμετώπισης αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων και εκπαίδευσης στη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Με υπευθυνότητα, προγραμματισμό και προπάντων σεβασμό και ενεργό ενδιαφέρον απέναντι στους συμπολίτες μας, η κίνηση αυτή συμβάλλει στην παροχή  πολύτιμης βοήθειας, προκειμένου να σωθεί όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη, μια ανθρώπινη ζωή.   

Εκ του Δήμου

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο