ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΩΣ INDOOR SPORTS HALL OF MEGALOPOLIS

EUROPEAN LEAGUE VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο στάδιο της παρουσίας της Εθνικής ομάδας βόλεϊ Γυναικών που περιελάμβανε την προετοιμασία της ομάδας για τους διαδοχικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τους δύο αγώνες με αντίπαλο την Εθνική Γεωργίας.

Ο φίλαθλος κόσμος της Μεγαλόπολης και της ευρύτερης περιοχής στήριξε ένθερμα την Εθνική Ομάδα τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της όσο και στους εντός έδρας αγώνες. Και τις δύο ημέρες το κλειστό γήπεδο της πόλης μας ήταν κατάμεστο από χίλιους θεατές οι οποίοι έδωσαν ώθηση στις αθλήτριές μας ώστε να πετύχουν δύο νίκες και να βρίσκονται πλέον μία ανάσα από την πρόκρισή τους στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Άξια αναφοράς είναι τα λόγια τόσο του προπονητή της Ομάδας κ. Καλμαζίδη όσο και πρωτοκλασάτων αθλητριών σε διάφορες συνεντεύξεις τους που αναφέρουν μεταξύ άλλων «Μας έχουν σκλαβώσει με την συμπεριφορά τους οι Μεγαλοπολίτες» «Ό,τι έχουμε ζητήσει έχει γίνει αμέσως» «Να ανταμείψουμε τον κόσμο της Μεγαλόπολης με δύο νίκες».

Δέος προκάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Γεωργίας και των Διεθνών Διαιτητών και υπευθύνων των αγώνων η επίσκεψη τους στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης και στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Θεοδώρας στο Βάστα. Άνθρωποι του Δήμου ήταν κάθε στιγμή στο πλάι τους.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια η Δημοτική Αρχή και οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης βρήκαν άξιους συμπαραστάτες την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Δ.Ε.Η. Α.Ε. όπως επίσης και όλους τους φορείς της Μεγαλόπολης ( Αθλητικούς Συλλόγους, Επαγγελματίες, Ιατρούς, Τοπικά Μ.Μ.Ε. και τους Έλληνες Διασώστες). Το προσωπικό του Δήμου μας με σκληρή δουλειά κατάφερε να αναβαθμίσει το στάδιο της Μεγαλόπολης σε ελάχιστες μόνο μέρες.

Οι προσπάθειες αυτές απέδωσαν το μέγιστο, με αποτέλεσμα το κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης με τις κατάλληλες παρεμβάσεις να καταφέρει να αποσπάσει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης την ένταξή του στα εγκεκριμένα και ενεργά από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στάδια στην CEV STADIUM MERGED CATEGORIES LEGEND με την ονομασία INDOOR SPORTS HALL OF MEGALOPOLIS και κωδικό (Lic: GRE-15-37) στην κατηγορία 5 που αφορά τελικές φάσεις Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και προκριματικές φάσεις Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων.

Παραθέτουμε και το επίσημο έγγραφο του Βέλγου Κομισάριου HENNO Michel για ένταξη του σταδίου.

Για τον Δήμο

Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μεγαλόπολης           Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού

   Πεζούλας Νικόλαος                                                Δάρρας Αθανάσιος

STADIO.jpg

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο