Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο ταξιδεύει στη Μεγαλόπολη μέσα από ‘Ένα ταξίδι…. δρόμοι πολλοί’

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου έως και τη Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο θα βρίσκεται στη περιοχή μας και προσκαλεί όλα τα παιδιά, τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης για να ανακαλύψουν μαζί τις συλλογές του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ένα ταξίδι, δρόμοι πολλοί».

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο αναπτύσσει συλλογές, εκθέματα, εκπαιδευτικά προγράμματα, μέσω των οποίων τα παιδιά εξοικειώνονται με στοιχεία του πολιτισμού, της ιστορίας, της τέχνης, της επιστήμης, του φυσικού και τεχνητού περιβάλλοντος και των ανθρώπινων σχέσεων. 

– Τα πρωινά, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά νηπιαγωγείου και για μαθητές Α’ – Στ’ Δημοτικού.

– Τα απογεύματα, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα, παιχνίδια και δραστηριότητες.

Πιο συγκεκριμένα, § Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, ώρες 18:00 έως τις 20:00 § Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, ώρες 18:00 έως τις 20:00 και § Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ώρες 17:00 έως τις 20:00 Επίσης, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρες 18:00 – 20:00 θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες με παιδιά ηλικίας 4-12 χρόνων στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν έως 25 άτομα (παιδιά και ενήλικες).

Τέλος, η Διαδραστική Έκθεση «Ένα ταξίδι, Δρόμοι πολλοί», θα είναι ανοικτή σε κοινό όλων των ηλικιών.

Εκ του Δήμου

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο