Συνάντηση του Περιφεριάρχη Πελ/σου κου Νίκα και του Δημάρχου Μεγαλόπολης κου Χριστογιαννόπουλου

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ                                                        

Μεγαλόπολη, 08/01/2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΑ-ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

Χθες Τρίτη 7 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού  Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Θεμιστοκλή Σακελλαριάδη, είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, στο Γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με τη διαχείριση της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή.

Από τη συζήτηση διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων και επιβεβαιώθηκε η ισχυρή πρόθεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συνεργασθεί προς αυτή την κατεύθυνση με το Δήμο Μεγαλόπολης, αναγνωρίζοντας το πρωτεύοντα ρόλο του στο συντονισμό οποιονδήποτε ενεργειών απαιτηθούν.

Ο κ. Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε δε για τη διασφάλιση χρηματοδοτικών εργαλείων υπέρ του Δήμου Μεγαλόπολης, που είναι αναγκαία για την υποστήριξη των διαδικασιών της δίκαιης μετάβασης.     

Η Δημοτική Αρχή επιδιώκει κάθε δυνατή συνεργασία με όλους τους φορείς,  καθώς η επίτευξη του στόχου της ομαλής μετάβασης του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης είναι εφικτή μόνον μέσα από την κοινή προσπάθεια.

 

 

Εκ του Δήμου    

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο