Συνάντηση Δημάρχου Μεγαλόπολης με τον Ευρωβουλευτή κ. Νίκο Χουντή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Δημάρχου Μεγαλόπολης με τον Ευρωβουλευτή κ. Νίκο Χουντή

Για το θέμα της επικείμενης πώλησης μονάδων της ΔΕΗ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Διονύσιος Παπαδόπουλος με τον Ευρωβουλευτή κ.Ν. Χουντή στο γραφείο του τελευταίου στην Αθήνα το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Χουντής ενημέρωσε τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει στο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα της πώλησης λιγνιτικών μονάδων ΔΕΗ και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης ενημέρωσε τον κ. Ευρωβουλευτή για τις προγραμματισμένες ενέργειες εργαζομένων και τοπικής αυτοδιοίκησης με στόχο την αποτροπή των σχεδίων πώλησης.

Μετά την σχετική ερώτηση –αναφορά του κ. Ν. Χουντή προς την Κομισιόν, σχετικά με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την απομείωση της λιγνιτικής παραγωγής κατά 40% και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα είναι κομβικής σημασίας η απάντηση της Κομισιόν στις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Χουντής τόνισε στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης ότι είναι σύμφωνος και συμπαρίσταται σε όλες τις ενέργειες αντίδρασης όπως έχουν δρομολογηθεί από τους εκπροσώπους των εργαζομένων και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο