Συγχαρητήριο μήνυμα του Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» Δήμου Μεγαλόπολης στους διοργανωτές της Ημερίδας για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων

Συγχαρητήριο μήνυμα του Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» Δήμου Μεγαλόπολης στους διοργανωτές της Ημερίδας για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων

 

Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» κ. Χίνης Βασίλειος ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια και ιδιαίτερα επιτυχή διεξαγωγή της Ημερίδας με θέμα την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04/02/2018 στο Πνευματικό κέντρο. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ένα ακόμα αναπηρικό αμαξίδιο ήρθε στην κατοχή του Ν.Π.Δ.Δ. “Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη”. Διαπιστώνουμε έτσι ότι οι προσπάθειες που ξεκίνησε πριν από δύο περίπου χρόνια ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζώνης Αρκαδίας με τη συλλογή πλαστικών καπακιών, απέδωσαν καρπούς.

Θερμοί υποστηρικτές της προσπάθειας ήταν το Α.Τ. Μεγαλόπολης με την επιμονή του διοικητή της κ. Παναγιώτη Κουρτέση, τα παιδιά από τις αθλητικές ομάδες στο Κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης, ο Χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης, υπάλληλοι από την Δ.Ε.Η. Α.Ε., ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης “Καλλιστώ”, ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζώνης, καταστήματα και επαγγελματίες του Δήμου μας και βέβαια πολλοί συνδημότες μας.

Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν επίσης και στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ “Αγάπη για Ζωή” που έχει ενεργό κοινωνική δράση και στο πλαίσιο της δράσης τους, έφεραν στην Μεγαλόπολη το αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο μπορεί να το δανειστεί από το Ν.Π.Δ.Δ. οποιοσδήποτε δημότης, για το χρονικό διάστημα που το έχει ανάγκη.

Ο πρόεδρος του Ν.Π.Π.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης»

Χίνης Βασίλειος

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο