ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Ο  Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεγαλόπολης με τη θλιβερή είδηση του αδόκητου θανάτου της Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, κατά την τακτική συνεδρίαση της 25ης Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30, εκτός ημερήσια διάταξης, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση Ψηφίσματος, για να αποτίσουν φόρο τιμής στην εκλιπούσα Ελληνίδα Πολιτικό, που υπήρξε μία δυναμική Ελληνίδα και δραστηριοποιήθηκε σε πολλούς τομείς της πολιτικής ζωής.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  ΟΜΟΦΩΝΑ,

Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, για τον αδόκητο θάνατο της Φώφης Γεννηματά,  Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής,  που βύθισε σε πένθος όλο τον πολιτικό κόσμο, προς απότιση ελάχιστου φόρου τιμής, σύμφωνα με την αριθμ. 218/2021 απόφασή του, ως ακολούθως:

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά,  Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, μας  συγκλόνισε όλους. Η  απώλειά της προκάλεσε βαθειά θλίψη στο πανελλήνιο.

 Η Φώφη Γεννηματά, υπήρξε μια σπουδαία πολιτικός με πίστη στη Δημοκρατία.

 Ήταν μια σπουδαία γυναίκα που πάλεψε με γενναιότητα για τις αξίες και τα πιστεύω της.

 Μια γενναία γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, τις πιο μικρές και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το φωτεινό της χαμόγελο.

 Υπηρέτησε με συνέπεια  και πολιτικό ήθος τις αρχές της και τον δημόσιο βίο. Με μια ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους.

 Έφυγε από τη ζωή,  όπως έζησε τη ζωή: έντιμη και αγωνίστρια! Έδωσε με πείσμα και αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή μέχρι το τέλος.

 Η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας μας.

  Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη και την οδύνη μας.

 Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους της, στην οικογένειά της  το Κίνημα Αλλαγής.

 Αιωνία της η μνήμη!»

  •  Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΑΘανάσιος Χριστογιαννόπουλος

 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θεμιστοκλής Σακελλαριάδης

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο