ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεγαλόπολης με την αγγελία του αδόκητου θανάτου του Δημητρίου Γιαννακούρα του Νικολάου, πρώην Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Δήμου Μεγαλόπολης, συνήλθε εκτάκτως σήμερα, την 26η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα, λαμβάνοντας υπόψη την εκτίμηση, το σεβασμό, την αποδοχή και την αγάπη, με την οποία τον αντιμετώπιζαν οι δημότες και όλοι όσοι τον γνώριζαν, εκτιμώντας την προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Να αποδώσουν την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή σε αυτόν, που υπηρέτησε το Θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στο Δήμο Μεγαλόπολης, και διακρίθηκε για την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος και την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο και την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, για το θάνατο του Δημητρίου Γιαννακούρα του Νικολάου, πρώην Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Δήμου Μεγαλόπολης, με την αριθμ. 48/2017 απόφασή του, ως ακολούθως:

– Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος.

– Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.

– Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην προγραμματισμένη τακτική συνεδρίαση αυτού.

– Να αναγνωσθεί το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

– Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΙΝΗΣ

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο