ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεγαλόπολης με την αγγελία του θανάτου του Ευάγγελου Βασιλάκου του Αθανασίου, πρώην Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μεγαλόπολης, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημάρχου του Δήμου Μεγαλόπολης, συνήλθε εκτάκτως σήμερα, την 22α Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ., για να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα, λαμβάνοντας υπόψη την εκτίμηση, το σεβασμό, την αποδοχή και την αγάπη, με την οποία τον αντιμετώπιζαν οι δημότες, και όλοι όσοι τον γνώριζαν, και εκτιμώντας την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Να αποδώσουν την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο, που υπηρέτησε το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επί σειρά ετών και διακρίθηκε για την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα και την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο και την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, για το θάνατο του Ευάγγελου Βασιλάκου του Αθανασίου, πρώην Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μεγαλόπολης, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημάρχου του Δήμου Μεγαλόπολης, σύμφωνα με την αριθμ. 263/2015 απόφασή του, ως ακολούθως:

1. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.

3. Να κατατεθεί στεφάνι από το Δήμαρχο Μεγαλόπολης και το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης,

4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στη σημερινή προγραμματισμένη έκτακτη συνεδρίαση αυτού.

5. Να καταβληθεί το ποσό των 500,00 € στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, για την ενίσχυση των αδυνάτων και τη σίτιση των απόρων της περιοχής.

6. Να αναγνωσθεί το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

7. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ    ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

  Διονύσιος Παπαδόπουλος       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                                         Βασίλειος Χίνης

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο