ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ε. Α. Σ. Α. / ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια των μέτρων ειδικής στήριξης που ελήφθησαν από τη χώρα μας σύμφωνα με το άρθρο 68 του καν (ΕΚ) 73/2009 και προκειμένου να λάβουν την πρόσθετη ενίσχυση οι κτηνοτρόφοι του Νομού Αρκαδίας θα πρέπει έως 31-01-2014 να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας (28ης Οκτωβρίου 8, Τρίπολη, 22100) :

ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ:

I. Για όσους διατηρούν 50 θηλυκά ζώα ηλικίας άνω των 12 μηνών.

II. Για όσους αιτούνται ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ανεξαρτήτως αριθμού ζώων

– Φωτοτυπία όλων των σελίδων των μητρώων εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων (παλαιού και νέου) ενημερωμένα με την ετήσια απογραφή έτους 2013 από την αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία.

– Μόνο για όσους έχουν ζώα που ανήκουν σε αυτόχθονη φυλή: Απόσπασμα του γενεαλογικού βιβλίου του αρμόδιου κέντρου Γενετικής Βελτίωσης Ζώων.

– Μόνο για μετακινούμενους κτηνοτρόφους : την άδεια μετακίνησης προς θερινό βοσκότοπο και από θερινό βοσκότοπο εφόσον αυτές ΔΕΝ έχουν κατατεθεί ως δικαιολογητικά για την Εξισωτική Αποζημίωση 2013.

ΜΟΣΧΙΔΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (τουλάχιστον 2 μοσχίδες 16-24 μηνών)

ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ (τουλάχιστον 6 θηλάζουσες αγελάδες)

– Μονο για μετακινούμενους κτηνοτρόφους : την άδεια μετακίνησης προς θερινό βοσκότοπο και από θερινό βοσκότοπο αφόσον αυτές ΔΕΝ έχουν κατατεθεί ως δικαιολογητικά για την Εξισωτική Αποζημίωση 2013.

– Μόνο για την συμπληρωματική πρόσθετη ενίσχυση: βεβαίωση του Κέντρου Γενετικής Βελτίωσης Ζώων ή γενεαλογικό πιστοποιητικό.

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο