Προσωρινή παύση λειτουργίας του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης & Ληξιαρχείου του Δήμου εν όψη της λειτουργίας του ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Δ/ση: Π. Κεφάλα 10 & Σταθοπούλου

Τ.Κ.: 222 00 Μεγαλόπολη

E-mail: info@megalopoli.gr

 

Από το Δήμο Μεγαλόπολης ανακοινώνεται ότι:

 Ενόψει της έναρξης λειτουργίας του Συστήματος “Μητρώο Πολιτών” και προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες μετάπτωσης δεδομένων των Ληξιαρχείων και Δημοτολογίων ( υπ΄αριθμ. 1/2018 Εγκύκλιος Υπουργείου Εσωτερικών):

 α) Για την Υπηρεσία του Δημοτολογίου, από την Παρασκευή 12-Ιανουαρίου-2018 και ώρα 15:00, μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, παύουν να διενεργούνται εγγραφές, διορθώσεις στοιχείων, διαγραφές, συμπλήρωση στοιχείων, μεταβολές αστικής κατάστασης, όπως επίσης δεν θα εκδίδονται πιστοποιητικά δημοτολογίου.

 β) Για τα Ληξιαρχεία, από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00 μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, δεν θα διενεργείται οποιαδήποτε καταχώρηση, διόρθωση ή μεταβολή ληξιαρχικών Πράξεων. Εξαιρούνται οι καταχωρήσεις Ληξιαρχικών Πράξεων Θανάτου.

  Οι Υπηρεσίες, σύμφωνα με την ως άνω αναφερόμενη Εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ., θα επαναλειτουργήσουν πλήρως, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018.

   

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο