ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «Απομακρυσμένη βοήθεια ηλικιωμένων και ανάπτυξη ενιαίου ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

 

«Απομακρυσμένη βοήθεια ηλικιωμένων και ανάπτυξη ενιαίου ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης »

O Δήμος Μεγαλόπολης διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης με θέμα την παρουσίαση και επίδειξη του έργου: «Απομακρυσμένη βοήθεια ηλικιωμένων και ανάπτυξη ενιαίου ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης».

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί κόμβο εξυπηρέτησης πολιτών & ευπαθών ομάδων του Δήμου Μεγαλόπολης και της ευρύτερης περιοχής. Το σύστημα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ και εμμέσως στην εξοικονόμηση πόρων. Λειτουργεί επικουρικά και παράλληλα με άλλες παρόμοιες δράσεις στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με απώτερο στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας.

Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος και στην συνέχεια θα μιλήσουν ο κ.Αντώνιος Μπιλλήρης, ως Υπεύθυνος του έργου και Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής της DATAMED A.E. και άλλα στελέχη της εταιρίας όπως ο κ. Δημήτρης Κατσίρης και η κα. Στέλλα Ελευθερίου, καθώς και η κα. Ειρήνη Πατσιούρα από την εταιρία VIDAVO A.E. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη του συγκεκριμένου έργου θα αναπτυχθούν από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και αλληλεγγύης κ.Δούκουρη Ανδρέα.

Εκ του Δήμου

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο