ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΘΟΧΩΡΗΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”

Στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη ο Δήμος Μεγαλόπολης προχώρησε στην τοποθέτηση παιδικής χαράς στον προαύλιο χώρο της εκκλησιάς μας του Αη Γιώργη.

Ήταν ένα αίτημα που είχε τεθεί από τις πρώτες κιόλας μέρες της σύστασης του Συλλόγου μας και που εμένα προσωπικά με ευχαριστεί ιδιαίτερα καθότι άσκησα επί μακρόν έντονες πιέσεις προς τους ιθύνοντες. Τέλος καλό όλα καλά για τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι αποκτούν το δικό τους χώρο παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς στο χωριό μας.

Επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τη δημοτική αρχή και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Παναγιώτη Μπούρα. Επίσης στο Δ.Σ. που πραγματοποιήσαμε στις 22 Νοεμβρίου αποφασίσαμε να ενισχύσουμε το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως μας και συγκεκριμένα τον τομέα της διανομής συσσιτίων προς τους άπορους συνανθρώπους μας με σεβαστό οικονομικό ποσό.

Μία ακόμα είδηση που χαροποιεί ιδιαίτερα το Σύλλογό μας είναι η επέκταση της δανειστικής μας βιβλιοθήκης η οποία απέκτησε δύο ακόμα νέες προθήκες δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη και φίλους του Συλλόγου να περιηγηθούν ανάμεσα σε ακόμα περισσότερα συγγράματα.

Να ευχηθούμε σε όλους τους πατριώτες Χρόνια Πολλά και μία αισιόδοξη και ελπιδοφόρα Νέα Χρονιά. Θα είμαστε και τον επόμενο μήνα κοντά σας με νέα από το χωριό μας.

Με εκτίμηση

Παγιώτας Παναγιώτης (Μπινιώρη)

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο