Μήνυμα Δημάρχου κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου σχετικά με τις απολυμάνσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης

Μεγαλόπολη, 14.04.2020

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

 

Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, όπου η γενικευμένη απειλή για τον άνθρωπο, βρίσκεται στην πλήρη εξέλιξή της, απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες για να ανακοπεί ο ρυθμός της και σύντομα να την κάνουμε παρελθόν. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, απαιτείται και η προσωπική μας συμβολή, με προσφορά προς την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας.

 

Σήμερα, νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής, διότι ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο, που στόχευε στον παραπάνω σκοπό. Αναφέρομαι στην απολύμανση και των 85 κοινοτήτων και οικισμών του Δήμου μας. Ένα έργο που το εμπνευστήκαν και υλοποίησαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεμιστοκλής Σακελλαριάδης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Δημήτρης Σιέμπος και ο Αντιδήμαρχος Έργων, κ. Θεοφάνης Καλογερόπουλος.

 

Η προσφορά του υλικού της απολύμανσης από τον κύριο Σακελλαριάδη και η εθελοντική εργασία από τους Αντιδημάρχους κκ. Σιέμπο και Καλογερόπουλο, εξοικονόμησε αρκετά χρήματα από το Ταμείο του Δήμου μας.

 

Τους ευχαριστώ θερμά για όλες τις ενέργειές τους.

 

Ως Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση που δώσαμε στους πολίτες στην τελετή ορκωμοσίας μας: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο