ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΟ COVID-19

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ                                                                                      13/03/2020

 

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

 

Η δοκιμασία που βιώνει η Χώρα μας, όπως και ολόκληρη η υφήλιος, με την εμφάνιση του ιού COVID-19, απαιτεί σύνεση και ψυχραιμία για την αντιμετώπισή του.

Μέλημα και υποχρέωση όλων μας είναι να εφαρμόζουμε απόλυτα τις οδηγίες που όλες αυτές τις ημέρες δίδονται από την επίσημη Πολιτεία.

Τα μέτρα που έως σήμερα έχουν τεθεί σε εφαρμογή στοχεύουν στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης της νόσου, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτά τα μέτρα, πρέπει ΟΛΟΙ μας να επιδείξουμε υπευθυνότητα.

Το προσωρινό κλείσιμο Σχολικών Μονάδων, ΚΑΠΗ και η παύση λειτουργίας συγκεκριμένων χώρων συνάθροισης κοινού, είναι μέτρα που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, πλήττουν την οικονομία, αλλά είναι αναγκαστικά για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Γι’ αυτό το λόγο, σας προτρέπω, για όσο χρονικό διάστημα ισχύσουν αυτά τα μέτρα να περιορίσετε τις καθημερινές σας μετακινήσεις και τις κοινωνικές συναναστροφές σας, στις απολύτως αναγκαίες. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε τον εαυτό σας, τους οικείους σας και τους υπόλοιπους συνανθρώπους σας.

Προτρέπω ιδιαίτερα τους γονείς, να προσπαθήσουν να πείσουν τα παιδιά τους να περιορίσουν κι αυτά τις δραστηριότητές τους, για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η προσωρινή παύση των σχολείων.

Με προσωπική ευθύνη και πειθαρχία μπορούμε να τα καταφέρουμε!

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο