Μήνυμα Δημάρχου για την Πρωτομαγιά

Μήνυμα Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Διονύση Παπαδόπουλου για την ημέρα της Πρωτομαγιάς

 

Η παγκόσμια ημέρα της Πρωτομαγιάς για πολλές δεκαετίες αποτελεί το σταθερό, κοινά αποδεκτό, ορόσημο των εργαζομένων και γενικότερα των ελεύθερων κοινωνιών στους διαρκείς αγώνες για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της εργατικής τάξης. Η 1η Μαΐου πρέπει στην συνείδηση όλων να είναι η ημέρα που συμβολίζει την πίστη στις αξίες της  κοινωνικής δικαιοσύνης, του σεβασμού της αξιοπρέπειας των εργαζομένων, και της γενικότερης προόδου.

 

Στην χώρα μας για άλλη μια χρονιά ο εορτασμός συμπίπτει  με την συνέχιση της προσπάθειας  του ελληνικού λαού να βγει επιτέλους από τις στενωπούς  της πολύπλευρης κρίσης, ενάντια στην ανεργία, στην εργασιακή εκμετάλλευση και στην απειλή της κοινωνικής συνοχής.

 

Ειδικότερα στην περιοχή μας, ο εορτασμός της επετείου βρίσκει τους εργαζόμενους της ΔΕΗ σε εντεταμένη αγωνιστική κινητοποίηση. Έτσι για εμάς μας η ημέρα λαμβάνει και ειδικότερο νόημα: της υποχρέωσης να είμαστε όλοι στο πλευρό των εργαζομένων, να στηρίζουμε με αποφασιστικότητα και επιμονή τον αγώνα τους. Ο αγώνας αυτός αφορά  όχι μόνο τους ίδιους αλλά και την προοπτική συνολικά της τοπικής κοινωνίας.

 

 

Από το Γραφείο Δημάρχου 

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο