ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ                                                             ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, 12.11.2020

 

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ  ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  

Ο Δήμος Μεγαλόπολης προχωρά άμεσα στη λήψη των απαραίτητων μέτρων ώστε η Λαϊκή Αγορά να λειτουργεί με βάση τις νέες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Κ.Υ.Α.71342, ΦΕΚ Β4899), που ισχύουν από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

 

Από αύριο Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί ισχύουν τα παρακάτω:

  1. i) Ο αριθμός των πωλητών δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να ξεπερνά το 50% των θέσεων πώλησης.
  2. ii) Oι πάγκοι μεταξύ των πωλητών να βρίσκονται σε απόσταση πέντε (5) μέτρων. Ο ενδιάμεσος χώρος πρέπει να είναι ελεύθερος από αντικείμενα

iii) Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας για όλους (πωλητές και καταναλωτές).

  1. iv) Όλοι οι πωλητές θα πρέπει να τηρούν στον πάγκο τους όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και οι καταναλωτές να μη συνωστίζονται, αλλά να διατηρούν απόσταση μεταξύ τους.
  2. v) Ο τομέας πώλησης Βιομηχανικών/Βιοτεχνικών προϊόντων δε θα λειτουργήσει.

 

Διευκρινίζεται ότι εξαιτίας του μέτρου της ελάχιστης απόστασης των πέντε μέτρων μεταξύ των πάγκων, λόγω έλλειψης χώρου είναι αδύνατη η πλήρης λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς ακόμα και ως επέκταση στην οδό  Ανδριοπούλου.

 

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους, επαγγελματίες και πολίτες, να επιδείξουν σύνεση και να συμμορφώνονται με τα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς, εξασφαλίζοντας και την προστασία της δημόσιας υγείας.

 

Η τοποθέτηση των πωλητών ανά εβδομάδα, πραγματοποιείται ύστερα από συνεννόηση των επαγγελματιών με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Μεγαλόπολης

 

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Δ/κών Υπηρεσιών

 

 Δημήτριος Σιέμπος

 

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο