Η Ελλάδα στηρίζεται στους φιλάθλους της για να κάνει το πρώτο βήμα προς τον τελικό του European League

Η Ελλάδα στηρίζεται στους φιλάθλους της για να κάνει το πρώτο βήμα προς τον τελικό του European League

Οι τοπικές ηρωίδες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε ημιτελικό European league έχοντας ήδη παίξει δύο αγώνες στη Μεγαλόπολη (για το τέταρτο σκέλος του προκριματικού γύρου κατά της Γεωργίας όπου κέρδισαν και τους δύο με 3-0), με την ελπίδα ότι θα επεκτείνουν το νικηφόρο τους σερί.

«Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση. Έχουμε ήδη παίξει κόντρα στην Ουγγαρία, αλλά σίγουρα οι ημιτελικοί είναι κάτι το διαφορετικό. Υπάρχει πολύ περισσότερη πίεση, αλλά από την άλλη πλευρά και οι δύο ομάδες έχουν έμπειρους παίκτες. Σε γενικές γραμμές περιμένω έναν σκληρό αγώνα, αλλά ελπίζω ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο, θα καταφέρουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα προς τον τελικό », λέει ο Έλληνας προπονητής κ. Ιωάννης Καλμαζίδης.

Βασικός μας στόχος ήταν να φτάσουμε στα ημιτελικά, αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Η Μεγαλόπολη είναι η βάση μας σε αυτήν την εκστρατεία του Ευropean League και θα θέλαμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της πόλης για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους », πρόσθεσε η Ελένη Κιόση αρχηγός της ελληνικής ομάδας.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η εθνική ομάδα των γυναικών επέκτεινε την παρουσία της στην πόλη μας και ελπίζω ότι μαζί με τους συμπολίτες μου θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε τα κορίτσια μας και πάλι για το τελικό στάδιο του διαγωνισμού την επόμενη εβδομάδα. Για τη νεολαία της Μεγαλόπολης, είναι μια μοναδική εμπειρία για να βλέπουν κάθε μέρα τα είδωλά τους και γι ‘αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες του για την αξιόλογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη μας », δήλωσε ο δήμαρχος της Μεγαλόπολης.

Δημοσίευση από την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βόλεϋ (CEV. LU) ,http://www.cev.lu/News.aspx?NewsID=21185&ID=5

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο