Ένταξη του Δήμου Μεγαλόπολης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» για έργα ελέγχου και διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Μεγαλόπολης, συνολικού προϋπολογισμού 979.600,00 €

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένταξη του Δήμου Μεγαλόπολης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» για έργα ελέγχου και διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Μεγαλόπολης, συνολικού προϋπολογισμού 979.600,00 € Την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» στο πλαίσιο των Προσκλήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης, πέτυχε ο Δήμος Μεγαλόπολης για το έργο με τίτλο «Προμήθεια Συστήματος Απομακρυσμένου Ελέγχου και Διαχείρισης του Δικτύου Ύδρευσης του Δήμου Μεγαλόπολης», συνολικού προϋπολογισμού 979.600,00 €.

Η υλοποίηση του έργου θα συνδράμει σημαντικά στη μείωση των διαρροών και στην εξασφάλιση της επάρκειας του νερού ύδρευσης στο Δήμο Μεγαλόπολης. Προβλέπονται προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για ποιοτικό και ποσοτικό έλεγχο του νερού, για την διαχείριση του συνολικού δικτύου, τον ενεργό εντοπισμό των διαρροών του δικτύου, καθώς επίσης και τον άμεσο έλεγχο και περιορισμό των βλαβών.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Τρίπολης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποδοχή και έγκριση της συγκεκριμένης πράξης (την οποία ο Δήμος επίμονα επεδίωκε την τελευταία 3ετία) και επεσήμανε ότι με την συγκεκριμένη χρηματοδότηση θα στηριχθεί σημαντικά μια από τις βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής που είναι οι ουσιαστικές παρεμβάσεις στο Δίκτυο ύδρευσης, όπως και στον επιστημονικό και αξιόπιστο έλεγχο της ποιότητας του νερού.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο