Ελεύθερη συμμετοχή για όλους στον Επαγγελματικό Κατάλογο της Ιστοσελίδας του Δήμου

Μεγαλόπολη, 25-05-2015

Αγαπητοί συμπολίτες ,

Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να βελτιώνουμε συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, σας καλούμε να συμμετέχετε στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταλόγου Επιχειρήσεων του Δήμου Μεγαλόπολης για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων σας και την αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών ή των επισκεπτών του Δήμου μας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Προϋπόθεση για να γίνει μία επιχείρηση μέλος του καταλόγου επιχειρήσεων του Δήμου , είναι η εγγραφή της στον παρόν διαδικτυακό τόπο του Δήμου, δηλαδή η επιχείρηση πρώτα θα πρέπει να γίνει εγγεγραμμένος χρήστης (με λογαριασμό email που έχει πρόσβαση) και στη συνέχεια να καταχωρήσει την δραστηριότητά της στον διαδικτυακό τόπο www.megalopoli.gov.gr .

Εκ του Δήμου

ΟΔΗΓΙΕΣ

Α. Διαδικασία Εγγραφής Χρήστη στο Διαδικτυακό Τόπο του Δήμου

Δεδομένου του ότι δεν είναι όλοι οι χρήστες/δημότες του διαδικτυακού τόπου έμπειροι χρήστες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου, παρακάτω σας περιγράφουμε όσο πιο απλά και πιο αναλυτικά την διαδικασία εγγραφής στο site.

Στην αριστερή μεριά της κεντρικής (πρώτης) σελίδας του δήμου, υπάρχει η επιλογή Είσοδος Χρήστη.

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος, μπορείτε να καταχωρήσετε το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασής σας, να πατήσετε το κουμπί Είσοδος και να εισαχθείτε στον λογαριασμό σας.

Εάν δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος, μπορείτε να γίνετε μέλος του διαδικτυακού τόπου του δήμου κάνοντας κλικ στην επιλογή Εγγραφή.

Στη συνέχεια οδηγείστε στην οθόνη εγγραφής. Εδώ συμπληρώνετε:

Όνομα: * Το ακριβές ονοματεπώνυμό σας

Όνομα Χρήστη: το username σας

Κωδικός & Επιβεβαίωση Κωδικού: : ο επιθυμητός κωδικός σας

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου & Επιβεβαίωση : Το email σας

Αποκλεισμός Αυτοματισμών (Captcha): Συμπληρώνετε τον κωδικό που σας εμφανίζεται στην εικόνα

Είναι πολύ σημαντικό να συμπληρώσετε σωστά το πεδίο e-mail με μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γιατί αμέσως μετά την εγγραφή σας, θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα ενεργοποίησης του λογαριασμού σας, στη διεύθυνση e-mail που δηλώσατε κατά τη διαδικασία εγγραφής. Εκεί θα πρέπει να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο ενεργοποίησης για να ενεργοποιηθεί από το σύστημα ο λογαριασμός σας.

Μετά από την επιβεβαίωση του email σας θα ειδοποιηθεί ο διαχειριστής του συστήματος για την έγκρισή σας όπου και θα ειδοποιηθείτε μέσω email

Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής, και είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Πληκτρολογώντας σωστά το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης συνδέεστε στο λογαριασμό σας.

Β. Διαδικασία Καταχώρησης επιχείρησης στον Κατάλογο

Κάντε σύνδεση με το username/password Εφόσον συνδεθείτε, θα εμφανιστεί στην αριστερή στήλη το Μενού Χρήστη Επιλέγετε Επαγγελματικός κατάλογος και Καταχώριση Επιχείρησης

Στην ενότητα κατηγορία επιλέξτε την κατηγορία που ανήκει η επιχειρισή σας (Επιλογή Κατηγορίας )

Στοιχεία που απαιτούνται για την καταχώρηση σας ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ( η περιγραφή θα πρέπει να είναι αναλυτική και να αναδεικνύει τα δυνατά, σημαντικά στοιχεία της δραστηριότητας σας με τουλάχιστον 3 γραμμές. Να θυμάστε ότι ο ενδιαφερόμενος θα πειστεί, θα δελεαστεί από τα γραφόμενα σας κυρίως και τις όποιες προσφορές είστε διατεθιμένοι ( αν είστε) να κάνετε.

Μπορείτε να αναφέρετε και τιμές των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τοποθεσία

Τ.Κ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΦΑΞ

E-mail

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χάρτης Εικόνες

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, καθυστέρηση εμφάνισης ή βοήθεια στην καταχώρηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον διαχειριστή του Διαδικτυακού τόπου στο τηλέφωνο 2791 360276

Σημείωση Εκτός από επιχειρήσεις δίνεται η δυνατότητα καταχώρησης σε ότι αναδεικνύει τον Δήμο μας και παρέχει σημαντική πληροφόρηση( πχ Ενημερωτικά sites, σύλλογοι κτλ) Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η κατηγορία σας μπορείτε να την υποβάλλεται προς έγκριση από την ενότητα Επιλογές Καταλόγου / Νέα Κατηγορία.

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο