Ευχαριστήριο Μήνυμα στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζώνης Αρκαδίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 έγινε παράδοση ενός αναπηρικού αμαξιδίου από το Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζώνης Αρκαδίας στο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης. Για την απόκτηση του αμαξιδίου ο Σύλλογος συγκέντρωσε πλαστικά καπάπια και στη συνέχεια το διέθεσε στην υπηρεσία μας. Το αμαξίδιο θα διατίθεται όπου και για όσο χρονικό διάστημα υπάρχει ανάγκη.

Θαυμάζουμε και επικροτούμε την προσπάθεια του Συλλόγου να συγκεντρώσει καπάκια για την απόκτηση του αμαξιδίου με τελικό σκοπό την υποστήριξη των συνανθρώπων μας. Κυρίως, όμως, επικροτούμε το αίσθημα της ανάγκης συνεισφοράς στον άνθρωπο που διακατέχει τα μέλη του και το οποίο εκφράστηκε μέσα από αυτή την κίνηση.

Ευχόμαστε η πρωτοβουλία τους να αποτελέσει παράδειγμα για άλλους συλλόγους, άτομα και φορείς και να αφυπνίσει, αφενός, την ανάγκη έκφρασης του αισθήματος της κοινωνικής αλληλεγγύης μέσα από διάφορους πρακτικούς και εποικοδομητικούς τρόπους και, αφετέρου, το αίσθημα της ανάγκης προστασίας του περιβάλλοντος μέσα από όποια μορφή ανακύκλωσης ο καθένας μας μπορεί. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το περιβάλλον πρέπει με κάθε τρόπο να προστατευτεί αφού αποτελεί την κληρονομιά μας στις επόμενες γενιές.

Με τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων μας πολλά μπορούμε να καταφέρουμε.

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο και ευχόμαστε Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνει και κυρίως να συνεχίσει να είναι γενναιόδωρος στον συνάνθρωπο.

Ο Πρόεδρος

Δούκουρης Ανδρέας

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο