Ευχαριστήριο μήνυμα για την συγκέντρωση σχολικών ειδών

                 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           Μεγαλόπολη 6/11/2017

    ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                                             

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ                                               

Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ                                          

 

 & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

   Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ.  «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης ευχαριστούν  θερμά  τους συμπολίτες μας  ιδιώτες, επαγγελματίες, φορείς, συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την συγκέντρωση σχολικών ειδών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες παιδιών των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου για τη νέα σχολική χρονιά.

  Η ποσότητα που συγκεντρώθηκε στο διάστημα από  31/ 8 έως και  σήμερα, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με το ευχάριστο αποτέλεσμα της ενίσχυσης όλων των παιδιών που προσήλθαν στην υπηρεσία μας.

  Στο χώρο του Νομικού Προσώπου υπάρχει ακόμα σχολικό υλικό προς διάθεση κυρίως για παιδιά δημοτικού ( τσάντες, είδη ζωγραφικής, τετράδια κ.λ.π). , το οποίο μπορεί να παραλάβει όποτε χρειαστεί ο /η  μαθητής / μαθήτρια.

  Η ανταπόκρισή σας είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί μας υποστηρίζει στην προσπάθειά μας για την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων μας και  αποδεικνύει ότι η κοινωνική αλληλεγγύη είναι ενεργή και λειτουργεί αποτελεσματικά όταν την επικαλεστούμε.

 Ευελπιστούμε σε ανάλογη συμμετοχή σας στο μέλλον, ώστε να επαναληφθούν και να ενισχυθούν  δράσεις με επίκεντρο την στήριξη αυτών που έχουν ανάγκη συμπαράστασης.

 

                                                                                                       Ο Πρόεδρος

 

                                                                                                     Βασίλειος  Χίνης

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο