ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΛΕΥΚΤΡΟ

 

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ              ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, 07.02.2021

 ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ:ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΛΕΥΚΤΡΟ

 Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, την προηγούμενη εβδομάδα, είχε διαδοχικές επαφές με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, σε κοινή σύσκεψη με τους υπόλοιπους κ.κ. Δημάρχους του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων, στο οποίο μετέχει και ο Δήμος μας, καθώς και με τον κ. Κωστή Μουσουρούλη, Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

 

Στο πλαίσιο των παραπάνω συναντήσεων, κοινό θέμα συζήτησης ήταν το θέμα της κατασκευής Επιχειρηματικού Πάρκου στη Μεγαλόπολη, όπου διαπιστώθηκε απόλυτη και σαφής σύγκλιση θέσεων, τόσο ως προς την ανάγκη επιτάχυνσης των απαιτούμενων διαδικασιών όσο και ως προς τη χωροθέτησή του στη θέση Λεύκτρο Μεγαλόπολης, λόγω της ύπαρξης διαθέσιμων επαρκών εδαφικών εκτάσεων, πλέον των 1.500 στρεμμάτων και της θέσης του πλησίον του αυτοκινητόδρομου.

 

Ο κ. Δήμαρχος τόνισε στους συνομιλητές του ότι η κατασκευή Επιχειρηματικού Πάρκου, με αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι αναγκαία προϋπόθεση για την βιώσιμη πορεία του Δήμου Μεγαλόπολης στο μέλλον.

 

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Αθ. Χριστογιαννόπουλος θα δώσει συνέντευξη τύπου, όπου θα ενημερώσει τους πολίτες για όσα ειδικότερα θέματα συζητήθηκαν στις παραπάνω συναντήσεις, καθώς και για τις γενικότερες εξελίξεις που αφορούν στη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση του Δήμου μας.

Εκ του Δήμου

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο