ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

 – Στις 11 Σεπτεμβρίου παρευρέθηκε στην από κοινού Τελετή Αγιασμού των σχολείων της πόλης, Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, για τη νέα σχολική χρονιά. Μία ιδιαίτερη στιγμή, δεδομένου ότι μετά από χρόνια συμμετείχε όχι ως καθηγητής των μαθητών, αλλά ως ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Μεγαλόπολης.
Χαρακτηριστικός είναι ο επίλογος της ομιλίας του: ”Θα μου λείψει η μαγεία της τάξης. Θα μου λείψει η λάμψη στα μάτια σας, όταν κατακτούσατε βήματα της μαθηματικής σκέψης. Θα μου λείψει το βουητό του διαλείμματος. Θα μου λείψουν οι φασαριόζικοι μαθητές, που πάντα συμπαθούσα. Θα μου λείψει η πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γραφείο των συναδέλφων καθηγητών. ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ!”.

  


– Στις 16 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε σε άριστο κλίμα με εκπροσώπους των σωματείων των εργαζομένων της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε.
Αν και η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το ενδεχόμενο παύσης λειτουργίας της 3ης Μονάδας και τη μεταλιγνιτική περίοδο.

 


– Στις 18 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε με τον Διευθυντή Αστυνομίας Αρκαδίας Ταξίαρχο Χρήστο Καμπύλη. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κύριο Καμπύλη για την προαγωγή του σε Ταξίαρχο.
Έγινε ανταλλαγή απόψεων και για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία του Δήμου με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας.

 

 

 

Εκ του Δήμου

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο