ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, με γνώμονα πάντα την προστασία της υγείας των δημοτών, ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 θα γίνει επέκταση της Λαϊκής Αγοράς και στην οδό Ανδριοπούλου, από την Λ. Ζέρβα έως την Αγίου Κωνσταντίνου.

Κρίνεται σημαντική η λειτουργία της παράλληλης λαϊκής για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διάδοσης του Covid-19 και για να εξασφαλιστεί η δραστηριοποίηση όλων των παραγωγών και όλων των εμπόρων που δικαιούνται να συμμετέχουν σε λαϊκές αγορές, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού.

Όλοι οι πωλητές θα πρέπει να τηρούν στον πάγκο τους όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και οι καταναλωτές να μη συνωστίζονται, αλλά να διατηρούν απόσταση μεταξύ τους. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους (πωλητές και καταναλωτές).

Διευκρινίζεται ότι για λόγους ισονομίας, η τοποθέτηση πωλητών που θα δραστηριοποιούνται εκτός στεγάστρου της Λαϊκής Αγοράς θα γίνεται με την εκ περιτροπής διαδικασία, ανά εβδομάδα, ύστερα από συνεννόηση των επαγγελματιών με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Μεγαλόπολης.

Ο Αντιδήμαρχος

Δημήτρης Σιέμπος 

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο