ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ»

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ                                                          ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, 15/4/2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ»

Ο Δήμος Μεγαλόπολης δημοπρατεί το έργο με τίτλο «Ανακατασκευή και προμήθεια του υφιστάμενου γυμναστηρίου εντός του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου Μεγαλόπολης», προϋπολογισμού 140.000,00€, από πιστώσεις 5ου ΕΑΠ.

Το συγκεκριμένο κτίριο, που βρίσκεται ενδιάμεσα των σχολικών κτιρίων του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης και χρησιμοποιείται κυρίως για την άθληση των μαθητών, παρουσιάζει αρκετές φθορές, λόγω της παλαιότητάς του, της χρήσης του και των τοπικών καιρικών συνθηκών και απαιτείται η ανακατασκευή του.

Οι εργασίες που προβλέπεται να εκτελεσθούν στην αίθουσα γυμναστικής και τους πρόσθετους χώρους του κτιρίου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την αντικατάσταση δαπέδου και κουφωμάτων, τη συντήρηση της εσωτερικής και εξωτερικής τοιχοποιίας, τη συντήρηση/ επισκευή του συστήματος εξαερισμού και θέρμανσης, εργασίες μόνωσης της ταράτσας και αντικατάσταση των υδρορροών. Επιπλέον, προβλέπονται παρεμβάσεις και στο βοηθητικό κτίριο, όμορο της αίθουσας γυμναστικής.

Με την ολοκλήρωση του έργου θα αναβαθμιστεί πλήρως η λειτουργικότητα του κτιρίου, προς όφελος της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του Γυμνασίου-Λυκείου Μεγαλόπολης.

Εκ του Δήμου

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Τελευταία Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο