Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη στην Μεγαλόπολη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

για την επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη στην Μεγαλόπολη

Την Τρίτη 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η επίσημη επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας κ. Δημ. Μπαξεβανάκη στον Δήμο και τις σχολικές μονάδες της πόλης. Τον υφυπουργό, ο οποίος συνοδευόταν από τον Βουλευτή Αρκαδίας κ. Παπαηλιού και συνεργάτες του Υπουργείου, υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος κ. Διον. Παπαδόπουλος, μέλη της Δημοτικής αρχής, υπηρεσιακοί παράγοντες της Α/θμιας και Β/μιας Εκπ/σης Πελοποννήσου και Αρκαδίας, η Δ/ντρια του Δ.Ι.Ε.Κ. Μεγαλόπολης και ο κ. Θαν. Γιαννακόπουλος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης.

Στο Δημαρχείο, ετέθησαν στον υφυπουργό ζητήματα γενικότερου προγραμματισμού, από τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ. Μαρκολιά, και ζητήματα του ΙΕΚ Μεγαλόπολης από την Δ/ντρια κ. Μπούλμπου.

Ακολούθησαν οι επισκέψεις στις σχολικές μονάδες: στο 4ο Δημ. Σχολείο, στο Νηπιαγωγείο «Μελά» και το ΕΠΑΛ, όπου τον υποδέχθηκαν οι Δ/ντες των Σχολείων και οι εκπαιδευτικοί.

Στα σχολεία, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι γονέων και μέλη της Σχολικής Επιτροπής έθεσαν συγκεκριμένα θέματα λειτουργίας των τοπικών σχολικών μονάδων, αλλά και γενικότερα θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής (προσλήψεις εκπαιδευτικών, έγκαιρη κάλυψη κενών, χρηματοδότηση, εμβολιασμοί μαθητών κ.ά.).

Από τον Δήμο

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο