Απόσπασμα της τοποθέτησης του Δημάρχου στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Πρόγραμμα Στήριξης και Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος στις Π.Ε. Κοζάνης, Φλώρινας και στο Δήμο Μεγαλόπολης της Π.Ε Αρκαδίας», που πραγματοποιήθηκε στις 08/11/2021

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: “ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ”.

Όλες οι επιχειρήσεις του Δήμου μας πλήττονται άμεσα ή έμμεσα και πρέπει στην πρόσκληση δικαιούχων να είναι όλοι οι επιχειρηματίες του Δήμου μας. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, στην τοποθέτηση του, στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το «Πρόγραμμα Στήριξης και Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος στις Π.Ε. Κοζάνης, Φλώρινας και στο Δήμο Μεγαλόπολης της Π.Ε Αρκαδίας» που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης.
Το βίντεο με τα αποσπάσματα από την τοποθέτηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο παρακάτω link:
https://www.youtube.com/watch?v=yyhTfH4R_Go

Εκ του Δήμου

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο