Από τη Μεγαλόπολη θα διέλθει ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2023 την Πέμπτη 4 Μαΐου

Από τη Μεγαλόπολη θα περάσει το 2ο  ετάπ του αγώνα που θα διασχίσει διαγώνια την Πελοπόννησο. Οι αθλητές θα συναντήσουν στη διαδρομή το υψηλότερο βαθμολογούμενο σημείο της φετινής διοργάνωσης (τα 761 μ.) στις Βίγλες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι πρώτοι ποδηλάτες αναμένεται να περάσουν από τη Μεγαλόπολη περίπου στις 15:30 με 16:00 την Πέμπτη 4 Μαΐου.

Συμμετέχουν 23 Δήμοι, 20 ομάδες, μεταξύ των οποίων η Εθνική Ελλάδας  με 6 αθλητές, Συνολική διαδρομή 658,5 χλμ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε 174 χώρες, από 40 κανάλια και στις 5 ηπείρους.

Είκοσι χρόνια από τη διοργάνωση του 2003, η οποία είχε ολοκληρωθεί στην πόλη μας, με μεγάλο νικητή τον συμπολίτη μας Βασίλη Αναστόπουλο, σε μια ημέρα γιορτής που έχει μείνει αξέχαστη σε όσους την έζησαν.

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Αγώνα “Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος 2023, ο οποίoς διέρχεται εντός ορίων της εδαφικής αρμοδιότητας του Δήμου Μεγαλόπολης, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης θα γίνει προσωρινή απαγόρευση στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας οχημάτων, επί των παρακάτω  οδών Ε.Ρ.Σ. πόλης της Μεγαλόπολης, στις 4/5/2023, ως εξής:

  1. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, επί των οδών Ε.Ρ.Σ. πόλης της Μεγαλόπολης:  212 Εκτελεσθέντων (από τον Υποσταθμό) έως είσοδο πόλης- Παπαναστασίου – Κολοκοτρώνη έως Εθνική Τράπεζα- Λεωνίδα Ζέρβα έως έξοδο Λεονταρίου, κατά το χρονικό διάστημα: από 01:00 έως 18:00.
  2. Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων (ολιγόλεπτες διακοπές, κατά την κρίση της Αστυνομίας), στις ως άνω αναφερόμενες οδούς Ε.Ρ.Σ. πόλης της Μεγαλόπολης, κατά το χρονικό διάστημα: από 13:00 έως 18:00.

 Εκ του Δήμου


Ακολουθεί χάρτης από τα σημεία διέλευσης των αθλητών, https://ridewithgps.com/routes/42295423

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο