Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross 2021 στην Μεγαλόπολη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Junior Motocross 2021 που πραγματοποιήθηκαν στην Μεγαλόπολη 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου. Η Μεγαλόπολη φιλοξένησε μια εξαιρετική αθλητική διοργάνωση μπαίνοντας ξανά στον χάρτη του Παγκόσμιου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουλίου  στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης.   

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος καλωσόρισε  τους 129 αθλητές από 23 χώρες, (17 εξ αυτών από την Ελλάδα) με τις ομάδες τους και τους ευχήθηκε να έχουν ένα καλό αγώνα και καλή διαμονή στην Μεγαλόπολη.

Παρόντες ήταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Βλάσης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος, Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Μαντζούνης, o Διευθύνων Σύμβουλος της Πελοπόννησος  Α.Ε. κ. Μουρίκης, ο Πρόεδρος της ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε. κ. Μπούρας και πολλά στελέχη της διοργάνωσης της Infront Moto Racing με επικεφαλής την κα. Patricia Maskarova.

Ομιλία Δημάρχου

https://www.youtube.com/watch?v=S-gmD5mDlAE

31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στην Μεγαλόπολη, όπου επισκέφθηκε και τις δυο ημέρες του αγώνα την πίστα motocross παρακολουθώντας τα δοκιμαστικά αλλά και μέρος του κυρίως αγώνα. Μαζί με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης  κ. Αθανάσιο Χριστογιαννόπουλο, τον Στέλιο Χριστοδούλου και μέλη της ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης, περιηγήθηκαν τις εγκαταστάσεις της πίστας, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παράγοντες, με αθλητές και με εθελοντές των αγώνων.

Στιγμιότυπα αγώνων

https://www.youtube.com/watch?v=vmllj6Ny0wo

Το σημαντικό αυτό παγκόσμιο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού έγινε πραγματικότητα μέσα από τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της  Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μεγαλόπολης, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, της ΔΕΗ, της ΑΜΟΤΟΕ (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας) και των δύο αθλητικών σωματείων που διοργανώνουν τον εν λόγω αγώνα τον Άρη Πεντέλης και την AΛΜΑ (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) Μεγαλόπολης.

     

Αποτελέσματα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Junior  Motocross 2021 Μεγαλόπολης

Κατηγορία 125cc
1oς OSTERHAGEN Haakon Νορβηγία
2ος LATA Valerio Ιταλία
3ος KARSSEMAKERS Kay Ολλανδία

Κατηγορία 85cc
1oς BARBIERI Mattia Ιταλία
2ος MAREK Vitezslav Τσεχία
3ος ZANOCZ Noel Ουγγαρία

Κατηγορία 65cc
1oς KATONA Aron Haakon Ουγγαρία
2ος GOYER Sleny Γαλλία
3ος UCCELLINI Andrea Ιταλία

Πρωτάθλημα Χωρών
1η Ιταλία
2η Ουγγαρία
3η Ολλανδία

 

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο