3ος Αγώνας Δρόμου Run the Theatre – Ανακοίνωση Ημερομηνίας

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Δρόμου του Δήμου Μεγαλόπολης RuntheTheatre 2019, καθόρισε με απόφαση της την ημερομηνία διοργάνωσης η οποία για το 2019 είναι η Κυριακή 5 Μαΐου. Επίσης καθόρισε τα όρια συμμετοχών ανά αγώνισμα ως ακολούθως:

 

  • 10χλμ.: 150 συμμετέχοντες
  • 5χλμ.: 400 συμμετέχοντες
  • 2,5 χλμ.: 700 συμμετέχοντες

 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείωνμε την συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. και με την έγκριση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

 

Στο πλαίσιο της Διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν αγώνες 10χλμ.,5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων) και 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμούκαθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή θα βρίσκονται μπροστά από την πλατεία Ηρώων της Μεγαλόπολης.

 

Πρόθεση του Δήμου Μεγαλόποληςκαι της Οργανωτικής επιτροπήςείναι η ακόμα μεγαλύτερη σύνδεση της διοργάνωσης και η προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Μεγαλόπολης και του αρχαίου θεάτρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο φίλων του θεάτρου, την Αρχαιολογική υπηρεσία, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Περιφέρεια και με την αιγίδα του σωματείου «Διάζωμα»,να καθιερώσει την ετήσια μεγάλη και μαζική αυτή Διοργάνωση και να αναδείξει το αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης!

 

Οι on-lineεγγραφές αναμένεται να ανοίξουν στις αρχές Φεβρουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε το επίσημο video του RuntheTheatre 2018: https://www.youtube.com/watch?v=_Z0iinledJw&feature=youtu.be

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το:  www.runthetheatre.gr

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο