3η Αναπαράσταση της Μάχης της Καρύταινας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σαββάτο 31 Μαρτίου 2018 στην Καρύταινα πραγματοποιήθηκε η 3η Αναπαράσταση της 1ης νικηφόρας Μάχης της Eπανάστασης του 1821. Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση!

Παραβρέθηκαν οι : Παπαηλιού Γεώργιος Βουλευτής Αρκαδίας , Ευάγγελος Γιαννακούρας Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Παπαδόπουλος Διονύσιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης, π.Ιάκωβος Κανάκης Πρωτοσύγκελος Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Κατσίρης Ιωάννης Περιφερειακός σύμβουλος, Ντάνος Θεόδωρος Περιφερειακός σύμβουλος , Μιχόπουλος Κώστας πρώην Δήμαρχος Γόρτυνος , Ιατρόπουλος Πέτρος Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρυταίνης, Γιώτης Δημήτριος Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε Γόρτυνος, Αθανασόπουλος Σταύρος Αντιδήμαρχος Φαλαισίας, Αντώνακας Νικόλαος Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης, Κωνσταντίνα Πολωλού Πρόεδρος Συλλόγου Ψαραίων και η κ.Μπίρη Αγγελική Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αγροτουριστικού Συλλόγου Γυναικών Δημητσάνας “Art εμεις”.

Ευχαριστούμε όλους όσους έλαβαν μέρος στο θεατρικό δρώμενο και στην Αναπαράσταση.

Επίσης ευχαριστούμε τον Χορευτικό Όμιλο Μεγαλόπολης για την συμμετοχή τους, την Διαμαντοντούλου Κατερίνα για τις στολές, τον Μάντικα Φώτη για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη, τον Σωτήρη Κανελλάκη και την ορχήστρα του και τον Κουρέτα Κώστα για την προετοιμασία των εδεσμάτων.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου κάλυψαν το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών.

Για την εθελοντική τους προσφορά ευχαριστούμε: Τον Κωστόπουλο Παναγιώτη, τον Καντέλη Θεόδωρο, την κ. Κάτσου Ελένη και τον Κουρουνιώτη Βασίλη. Την Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και το Καφενείο της Μεγαλόπολης για την προβολή, ανάδειξη και κάλυψη της εκδήλωσης.

 

Οι διοργανωτές

Δήμος Μεγαλόπολης        Σύλλογος Κοινόν Καρυτινόν

 

Βίντεο 1 Σύνδεσμος https://www.youtube.com/watch?v=UoAi8yy5QII 

 

Βίντεο 2 Σύνδεσμος  https://www.youtube.com/watch?v=N8hF-tqkTxY 

Φωτογραφίες https://photos.app.goo.gl/gilNDZ6XbsCs0sjU2

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο