1η Ενημέρωση της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων

Πνευματικά Δικαιώματα _ανακοίνωση _ενημέρωση

1η ενημέρωση της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων (Ε.Υ.Ε.Δ.), για την εκπροσώπηση των δικαιωμάτων των δικαιούχων- μελών της ΑΕΠΙ ΑΕ, η άδεια της οποίας ανακλήθηκε στις 15 Μαΐου 2018.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης

Δικαιωμάτων – Ε.Υ.Ε.Δ (αρ.51Α Ν. 4481/2017)

Μαρούσι, 18/09/2018

Αγαπητές κυρίες και αγαπητοί κύριοι,

Επικοινωνούμε μαζί σας στο πλαίσιο του κύκλου ενημέρωσης προς τους φορείς που χρησιμοποιούν μουσική, για να σας γνωρίσουμε ότι η Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων (Ε.Υ.Ε.Δ.), έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού μουσικού ρεπερτορίου και εκατομμυρίων ξένων μουσικών έργων μέσω συμβάσεων αλληλοεκπροσώπησης με μεγάλους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης του εξωτερικού και πολυεθνικούς εκδότες μουσικής.

Ειδικότερα, η Ε.Υ.Ε.Δ. βάσει της υπουργικής απόφασης 262844/18408/13772/689/04.06.2018ΦΕΚ.Β΄ 2085/07.06.2018, έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των δικαιωμάτων των δικαιούχων- μελών της ΑΕΠΙ ΑΕ, της οποίας η άδεια ανακλήθηκε στις 15 Μαΐου 2018. Σύμφωνα με τα παραπάνω, δεδομένου ότι μας έχουν μεταβιβασθεί όλες οι σχετικές εξουσίες για το προαναφερθέν μουσικό ρεπερτόριο και προκειμένου να επιτευχθεί ομαλή συνεργασία μεταξύ των χρηστών δημόσιας εκτέλεσης και της Ε.Υ.Ε.Δ με σκοπό την απόδοση των πνευματικών δικαιωμάτων στους δικαιούχους, ζητούμε την ανταπόκρισή σας για να εξασφαλιστούν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις για την αδειοδότηση της επιχείρησής σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει νέα επικοινωνία προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες αδειοδότησής σας.

Προσβλέποντας σε μία καλή συνεργασία, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις δραστηριότητές σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

Μαρία Βλάχου

Προσωρινή Διαχειρίστρια

Copyright © 2018 edopi, All rights reserved.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ
Our mailing address is:
edopi
edopi
Marousi, I 15123 Greece

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο