Η τοποθέτηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου στην προγραμματική σύμβαση για την αξιοποίηση της Μαυρακείου Σχολής στο Ελληνικό

Προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο την ανάπτυξη εκπαιδευτικών δομών στη Μεγαλόπολη και την αξιοποίηση της Μαυρακείου Σχολής στο Ελληνικό Αρκαδίας, από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) υπογράφηκε την Πέμπτη 28 Απριλίου, στο Ελληνικό, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και του ΕΑΠ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος βρέθηκε στο Ελληνικό και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση.

O κ.Χριστογιαννόπουλος σημείωσε η ότι η εν λόγω δράση που αναπτύσσεται και δρομολογείται στο πλαίσιο ΣΔΑΜ έχει επίκεντρο το λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης στο οποίο ανήκει και το Ελληνικό.

Τόνισε ότι το κτήριο που θα στηρίξει διοικητικά και επιχειρησιακά το Πανεπιστημιακό τμήμα του ΕΑΠ θα είναι στη Μεγαλόπολη και πρότεινε ο τόπος διαμονής των φοιτητών του τμήματος να γίνει σε δημοτικό κτήριο της Μεγαλόπολης, το οποίο θα αξιοποιηθεί γι αυτό το σκοπό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης

https://www.youtube.com/watch?v=l5WBCrnAlDs

Εκ του Δήμου

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print
Μετάβαση στο περιεχόμενο